RESTAURANG

I det gamla trähuset från 1863 finns en mysig restaurang med rustik atmosfär som serverar lunch och à la carte. Väggarna pryds av handmålade porträtt av kända bortgångna musiker. Restaurangen har 75 sittplatser och är uppdelad i fyra sektioner vilket ger möjlighet att sitta lite avskilt om man så önskar. Hela lokalen går att abonnera under lågsäsong och passar utmärkt för olika företagsevent, privata tillställningar och sammankomster.

BAR

I bardelen som andas rock n' roll hänger fotografier på band och artister som har spelat här genom åren. I baren finns ett brett sortiment av sprit- och ölsorter, drinkar och alkoholfria alternativ. Det går även att beställa mat från samma meny som i restaurangen. Här kan man ta det lugnt och spela sällskapsspel eller utmana vännerna i dart, biljard eller flipper. På fredagar under lågsäsong sjungs det karaoke här och på lördagar är det musikquiz.

UTESERVERING

När våren kommer öppnar vi vår härliga uteservering och till sommaren öppnar den stora välbesökta utebaren plus en våning till i form av en omtyckt solterrass med bord för matservering och sköna soffor för våra dryckesgäster som vill njuta av stans bästa kvällssol. Under högsäsongen bjuds det kvällstid på trubadurunderhållning från utomhusscenen och inomhus är det karaoke varje fredag och lördag.